Convocatòria: Exchange of New Entrepreneurs between the Federative Republic of Brazil and Europe (2013)

En el marc del programa Entrepreneurship and Innovation Programme (EIP), la Commissió Europea (CE) ha obert la convocatòria Exchange of New Entrepreneurs between the Federative Republic of Brazil and Europe, per a l’any 2013. L’objectiu és seleccionar una organització activa en el suport de les empreses per tal de gestionar l’intercanvi de nous emprenedors entre la República Federal del Brasil i Europa. Això permetrà als empresaris adquirir noves habilitats, enriquir les seves experiències i ampliar les seves xarxes, així com la internacionalització i competitivitat de possibles noves empreses. El pressupost total és de 250.000 euros.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 4 de juliol de 2013 i cal fer-la a través del Participant Portal. Per a més informació sobre la convocatòria i documents rellevants podeu accedir al lloc web de la CE i al de l’EIP.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter