14th International Society of Scientometrics and Informetrics Conference

Del 15 al 19 de juliol de 2013 tindrà lloc a Viena la 14th International Society of Scientometrics and Informetrics Conference (ISSI 2013 Conference), organitzada per la University of Vienna, l’Austrian Institute of Technology (AIT) i la International Society for Scientometrics and Informetrics (ISSI).

La ISSI 2013 Conference proporcionarà un fòrum internacional obert per a científics, gestors de recerca, autoritats i professionals de la informació per a debatre la situació i els avenços de les teories informètriques i cienciomètriques, així com el seu desenvolupament actual. A més de l’enfocament d’avaluació tradicional, també es discutiran les aplicacions pràctiques de camps relacionats amb les biblioteques i les ciències de la informació, la història de la ciència i la filosofia de la ciència, entre d’altres.

En aquest marc, cal destacar la participació del Grup de Recerca en Bibliometria – BAC en el seminari Address unification and document attribution to organizations. En aquest espai s’exposaran els aspectes tècnics sobre la normalització del nom de les organitzacions. A més, Ismael Ràfols, investigador de l’Instituto de Gestión de la Innovación y del Conocimiento (INGENIO [CSIC-UPV]), hi coordinarà una sessió i participarà en diverses comunicacions. Així mateix, un grup d’investigadores de la Universitat de Barcelona (UB), integrat per Maite Barrios, Anna Villarroya, Candela Ollé i Lidia Ortega, presentarà la comunicació Gender Inequality in Sientific Production (RIP).

Per informar-vos en detall del programa podeu consultar el lloc web de l’ISSI 2013 Conference.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter