Jornada conjunta entre la Societat Catalana de Matemàtiques (SCM) i la Barcelona Graduate School of Mathematics (BGSMath)

El 17 de juny es celebraran  la 16a Trobada Matemàtica de la Societat Catalana de Matemàtiques (SCM), filial de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), i l’acte de presentació pública de la Barcelona Graduate School of Mathematics (BGSMath), a la sala Prat de la Riba de l’IEC.

La finalitat de la trobada és donar una mostra de la recerca actual en matemàtiques, i dels interessos actuals en aquest àmbit. Al mateix temps representa una ocasió per a la trobada informal entre investigadors de diversos àmbits científics i de diverses universitats i institucions.

La BGSMath és una iniciativa promoguda per la Facultat de Matemàtiques de la Universitat de Barcelona (UB); el Departament de Matemàtiques de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB); la Facultat de Matemàtiques i Estadística de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC); el Centre de Recerca Matemàtica (CRM); i amb la coordinació de l’Institut de Matemàtica de la Universitat de Barcelona (IMUB). Els objectius de la BGSMath són:

– Proporcionar de manera coordinada formació de doctorat de qualitat i donar-li visibilitat internacional.
– Atraure investigadors de doctorat a Catalunya.
– Millorar l’ocupació dels matemàtics en la indústria i en l’entorn no acadèmic.
– Esdevenir una plataforma de col·laboració de tots els agents actius en recerca matemàtica, per a desenvolupar projectes col·lectius.

Per informar-vos del programa de la 16a Trobada Matemàtica podeu consultar el lloc web de la SCM. Així mateix podeu accedir al portal de la BGSMath per obtenir informació detallada d’aquesta iniciativa.

Una resposta a Jornada conjunta entre la Societat Catalana de Matemàtiques (SCM) i la Barcelona Graduate School of Mathematics (BGSMath)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter