Convocatòria: Projectes de doctorat industrial (2013)

El Departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya ha obert la primera convocatòria oficial de Projectes de doctorat industrial, per a l’any 2013, per tal d’afavorir la transferència de coneixement entre les universitats i el teixit productiu. La iniciativa s’emmarca dins el Pla de Doctorats Industrials, que té per objectius contribuir a la competitivitat i internacionalització del teixit industrial català, retenir talent i situar els estudiants de doctorat en condicions de desenvolupar projectes d’R+D+I en una empresa.

L’element essencial del Pla és el projecte de doctorat industrial. Es tracta d’un projecte de recerca estratègic d’una empresa en col·laboració amb una universitat i on el doctorand/a desenvoluparà la seva formació investigadora, que culminarà amb la presentació d’una tesi doctoral. Es preveu donar suport econòmic a aquests projectes mitjançant dues modalitats:

a. Projectes de doctorat industrial cofinançats per la Generalitat de Catalunya.
b. Projectes de doctorat industrial amb ajut específic.

El termini de presentació de sol·licituds dels projectes finalitza el 19 de juliol de 2013.

Podeu accedir a la informació relativa als projectes de doctorat industrial i els passos a seguir per les universitats, empreses i candidats al lloc web del Pla de Doctorats Industrials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter