Convocatòria: Innoempresa (2013)

El Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya ha obert la convocatòria d’Ajuts del Programa de suport a la innovació de les petites i mitjanes empreses 2007-2013 (InnoEmpresa 2013). L’objectiu és donar suport a projectes empresarials que cerquen solucions innovadores a problemes estratègics com a via fonamental per a millorar el posicionament competitiu de la indústria catalana. La quantitat màxima destinada a aquesta línia d’ajuts és de 2 milions d’euros.

S’estableixen dos tipus de projectes subvencionables:

a) Projectes de desenvolupament de nous productes diferencials
a.1 Projectes individuals de desenvolupament de nous productes diferencials: presentats de manera individual, consisteixen en el desenvolupament de nous productes.
a.2 Projectes de Co-desenvolupament de nous productes diferencials: desenvolupament conjunt d’almenys un producte nou per a una de les empreses participants.

b) Projectes d’iniciació a la sistematització de la innovació
Adreçats a gestionar el procés d’innovació de forma sistemàtica, de manera que l’empresa desenvolupi el seu propi model de gestió de la innovació amb l’ajut d’un assessorament extern.

Podran ser beneficiaris dels ajuts les petites i mitjanes empreses amb establiment operatiu a Catalunya, dels sectors de la indústria (inclosa l’agroalimentària), la construcció, el turisme, el comerç i els serveis. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 6 de setembre del 2013 i s’hauran de formalitzar mitjançant l’imprès que es pot obtenir al lloc web d’ACCIÓ.

Per obtenir informació detallada de la convocatòria, podeu consultar el lloc web d’ACCIÓ, així com les bases al lloc web del Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter