Convocatòria: Programa TECNIOSPRING (2013)

ACC1Ó, l’agència per la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya, ha obert la convocatòria dels Ajuts als agents tecnològics de la Xarxa Tecnològica de Catalunya (TECNIO) per a la mobilitat de personal investigador vinculat a aquesta xarxa per a desenvolupar projectes de recerca aplicada orientats a la transferència tecnològica (Programa TECNIOSPRING 2013). La quantitat màxima destinada a la convocatòria és de 1.667.512 euros, i un 40% d’aquest pressupost està cofinançat per la Unió Europea (UE) a través de les Accions Marie Curie.

L’objectiu dels ajuts és facilitar als centres TECNIO la contractació de personal investigador experimentat per a la realització d’un projecte de recerca aplicada orientat a la transferència tecnològica. El programa contempla dos tipus de projectes subvencionables vinculats a dos tipus de mobilitat:
a) Sortida a l’estranger + retorn
– Estada d’un any a una entitat d’acollida fora d’Espanya (universitat, centre de recerca, centre tecnològic o departament d’R+D d’una empresa).
– Fase de retorn d’un any de durada en el centre TECNIO beneficiari de l’ajut per a finalitzar el projecte de recerca
b) Incorporació a un centre TECNIO durant una estada de dos anys d’un investigador experimentat de qualsevol nacionalitat.
TECNIO és la marca creada per ACC1Ó per aglutinar els principals centres i agents de transferència tecnològica de Catalunya. El termini de presentació de sol·licituds s’inicia avui (dimarts 18 de juny  de 2013) i finalitzarà un mes després, i s’han de formalitzar mitjançant l’imprès que es pot obtenir al lloc web del Programa TECNIOSPRING. Per a més informació podeu consultar el lloc web d’ACC1Ó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter