Traducció al català del manual «Fonaments d’economia», de Paul Krugman, Robin Wells i Kathryn Graddy

El manual «Fonaments d’economia», de Paul Krugman, Robin Wells i Kathryn Graddy, és la traducció al català de la 2a edició de l’obra original nord-americana «Essentials of Economics». Es tracta d’una de les poques traduccions catalanes de publicacions d’economia d’àmbit universitari. El llibre ha estat publicat l’any 2013 per l’Editorial Reverté, que està especialitzada en obres científiques i tècniques.

La traducció s’emmarca dins el projecte Scriptorium, impulsat per l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), la Fundació Alsina i Bofill, la Fundació Joaquim Torrens-Ibern i la Fundació Congrés de Cultura Catalana. L’objectiu és publicar en català llibres de text universitaris bàsics i contribuir a fixar la terminologia tècnica en català, la qual sovint planteja dubtes a professors, estudiants i professionals.

El manual cobreix una àmplia varietat de temes tant a nivell micro com macro. Així mateix els seus autors, Paul Krugman (Universitat de Princeton), Robin Wells i Kathryn Graddygran (Universitat Brandeis) transmeten els conceptes i proposicions d’una manera rigorosa, clara i entretinguda. El pròleg de la traducció està escrit per Jordi Galí, director i investigador del Centre de Recerca en Economia Internacional (CREI), catedràtic del Departament d’Economia i Empresa de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i membre de l’IEC.

Per més informació, podeu consultar una mostra del manual «Fonaments d’economia» al lloc web de l’Editorial Reverté.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter