Convocatòria: Premi Ferran Sunyer i Balaguer (2014)

La Fundació Ferran Sunyer i Balaguer (FFSB) ha obert la convocatòria 2014 del Premi Ferran Sunyer i Balaguer, el qual s’ofereix a una monografia matemàtica de caràcter expositiu que presenti els darrers desenvolupaments d’una àrea activa en recerca, en què el concursant hagi contribuït de manera important. La monografia ha de ser original, inèdita i no sotmesa prèviament a cap compromís d’edició.  La dotació del premi és de 15.000 euros i la guanyadora serà publicada en la sèrie “Progress in Mathematics” de Birkhäuser Verlag.

Les monografies s’han de presentar abans del 2 de desembre de 2013, a les 13 hores. A més, han d’estar escrites en anglès i ocupar, com a mínim, 150 fulls de format ISO A4. En casos excepcionals poden ésser considerats originals en altres idiomes. El nom del guanyador serà anunciat a Barcelona durant el mes d’abril del 2014.

Podeu consultar les bases i ampliar la informació sobre aquesta convocatòria al lloc web de l’FFSB.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter