Convocatòria: Future Internet (2013)

La Comissió Europea (CE) ha obert, en el marc del 7th Framework Programme (FP7), la convocatòria Future Internet (2013) entorn la temàtica Information and Communication Technologies (ICT). L’objectiu principal és millorar la competitivitat de la indústria europea i situar Europa en condicions de dominar i conformar l’evolució futura de les TIC, de manera que es compleixin les demandes de la societat i de l’economia. La convocatòria està inclosa dins el programa específic de Cooperació i el pressupost és de 130 milions d’euros.

El termini de presentació de les sol·licituds és el 10 de desembre de 2013, i cal dipositar-les mitjançant el Participant Portal.

Per ampliar la informació podeu consultar el lloc web de l’ICT.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter