Convocatòria: FEEDTRIALS KBBE (2013)

En el marc del 7th Framework Programme (FP7), la Comissió Europea (CE) ha obert la convocatòria FEEDTRIALS KBBE (2013) entorn les temàtiques d’alimentació, agricultura, pesca i biotecnologia. L’objectiu és explotar noves oportunitats de recerca emergents per a fer front a desafiaments socials, ambientals i econòmics com ara la creixent demanda d’aliments més segurs, sans i de major qualitat, i l’ús sostenible i la producció de biorecursos renovables. La convocatòria està inclosa dins el programa específic de Cooperació i el pressupost és de 3 milions d’euros.

El termini de presentació de les sol·licituds és l’1 d’octubre de 2013, i cal dipositar-les mitjançant el Participant Portal.

Per ampliar la informació podeu consultar el lloc web del programa Knowledge-Based Bio-Economy (KBBE).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter