Convocatòries: Plans d’actuació d’unitats de valoració i Nuclis d’innovació tecnològica (2013)

ACCIÓ, l’agència de suport per a la competitivitat de l’empresa catalana, ha obert dues convocatòries dins les línies d’ajuts a la innovació per a entitats i empreses. Per una banda, la convocatòria Plans d’actuació d’unitats de valoració (2013) pretén identificar, valoritzar i explotar les tecnologies generades en els agents d’R+D catalans. El termini de sol·licituds finalitza el 13 de juliol de 2013.

Pel que fa a la línia per a empreses, s’han obert els Ajuts a projectes en forma de Nuclis d’Innovació Tecnològica (2013) destinats a empreses per incentivar la realització de projectes d’R+D amb component internacional. El termini de sol·licituds finalitza el 22 de juliol de 2013. 

Podeu consultar les bases i tramitar les sol·licituds electrònicament al lloc web d’ACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter