Convocatòries: Ajuts TDCAT-DGR i Ajuts MOOC’s (2013)

L’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) ha obert per a l’any 2013 les convocatòries següents:

1. Ajuts per a tesis doctorals en català (TDCAT-DGR 2013)

Objectiu: atorgar ajuts per a tesis doctorals en català que s’hagin defensat durant el 2012, destinats a contribuir a les despeses i les taxes administratives associades amb la finalització de la tesi doctoral i amb el tràmit d’obtenció del títol de doctor o doctora.
Import màxim per ajut: 500 euros.
Termini de sol·licituds26 de juliol de 2013.

2. Ajuts per al finançament de projectes per al foment de la creació o millora dels cursos en línia oberts i massius oferts per les universitats catalanes i els centres de recerca de Catalunya per al curs 2013-2014 (MOOCs)

–  Objectiu: finançar projectes que tinguin com a finalitat crear cursos en línia oferts per les universitats catalanes i els centres de recerca de Catalunya de manera oberta i massiva o millorar-ne la qualitat, en especial els que van adreçats a un públic massiu.
Import màxim per projecte: 16.000 euros.
Termini de sol·licituds5 de setembre de 2013.

Per a informar-vos en detall de les convocatòries podeu consultar el lloc web de l’AGAUR.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter