Convocatòria: Ajuts per a accions de cooperació en el marc de la Comunitat de Treball dels Pirineus per a l’any 2013 (CTP-DGR)

L’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) ha obert la convocatòria d’Ajuts per a accions de cooperació en la Comunitat de Treball dels Pirineus (CTP) per a l’any 2013. La CTP es va crear l’any 1983 i té com a principal objectiu contribuir al desenvolupament del massís pirinenc, per a abordar-ne les problemàtiques, buscar solucions conjuntes davant apostes identificades i preservar-ne la riquesa. Per això, s’implica en accions compartides d’abast transfronterer.

La convocatòria presenta dues modalitats:
1. Ajuts de mobilitat d’investigadors/es (AIRE-CTP):
Objectiu: atorgar ajuts per a finançar les despeses d’estada i viatge d’investigadors catalans predoctorals i postdoctorals a fi de promoure els intercanvis transfronterers entre els membres de la comunitat científica dels diferents territoris de la CTP, amb l’objectiu de fomentar la formació i potenciar les xarxes d’equips de recerca.
Import global màxim: 100.000 euros.

2. Ajuts per al desenvolupament i consolidació de xarxes temàtiques de recerca (XI-CTP):
Objectiu: atorgar ajuts per a finançar l’organització d’un sistema estable de relacions i col·laboració entre el personal investigador i/o els grups de recerca d’entitats dels territoris de la CTP. La finalitat de la xarxa és la consolidació de la col·laboració cientificotècnica per preparar el desenvolupament de projectes de recerca en comú i la presentació/obtenció de projectes de recerca europeus.
Import global màxim: 6.000 euros.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 22 juliol de 2013. Les sol·licituds s’han d’omplir per via electrònica a través de l’Oficina Virtual de Tràmits (OVT).

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de l’AGAUR.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter