Convocatòria: Premis Recerca Jove per a fomentar l’esperit científic del jovent (PRJ 2013)

L’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) ha obert la convocatòria de Premis Recerca Jove per a fomentar l’esperit científic del jovent (PRJ 2013). L’objectiu és recompensar l’esforç d’alumnes de segon cicle d’educació secundària obligatòria (ESO) i postobligatòria (batxillerats i cicles formatius de grau mitjà i superior) que, sota la tutela dels professors, duguin a terme un treball de recerca en llengua catalana que els permeti aplicar els coneixements propis del seu curs al desenvolupament i la interpretació de projectes de recerca. Es concediran 72 premis, de 750 euros cadascun. I a més, 11 premis de 2.500 euros per a cada centre guardonat, que hauran de destinar a l’adquisició de llibres i publicacions.

Els treballs poden ser de tipus experimental o teòric en qualsevol àmbit del coneixement, i han de ser realitzats durant el curs acadèmic 2012-2013. D’altra banda, i amb l’objectiu de fomentar l’interès per la recerca en relació amb les dones, el Premi Reginó reconeixerà el millor treball de recerca en aquest àmbit, en col·laboració amb l’Institut Català de les Dones (ICD). Enguany, en col·laboració amb el Departament de Benestar Social i Família també s’inclou el Premi Ramon Faus i Esteve.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 26 de setembre de 2013. Les sol·licituds s’han d’omplir a través de l’Oficina Virtual de Tràmits (OVT) de la Generalitat de Catalunya.

Per informar-vos en detall de la convocatòria PRJ 2013 podeu accedir al lloc web de l’AGAUR.

Una resposta a Convocatòria: Premis Recerca Jove per a fomentar l’esperit científic del jovent (PRJ 2013)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter