Convocatòria: IMI 9th Call (2013)

En el marc del 7th Framework Programme (FP7), la Comissió Europea (CE) ha obert la convocatòria IMI 9th Call (2013) amb un pressupost de 135 milions d’euros. La convocatòria s’inclou dins el programa específic de Cooperació, i forma part de les Joint Technology Initiatives (JTIs). L’objectiu és accelerar el desenvolupament de medicaments segurs i més eficaços per als pacients, mitjançant el foment de la col·laboració entre la indústria, les autoritats públiques, les organitzacions de pacients, les universitats i els centres clínics, i la millora de la competitivitat d’Europa.

Aquesta novena convocatòria prioritza els temes següents:
– Gestió del coneixement
– Afrontament d’obstacles legals i reglamentaris
– Desenvolupament dels fàrmacs i el marc regulador
– Les malalties infeccioses

El termini de presentació de sol·licituds és el 9 d’octubre de 2013, i s’ha de realitzar a través de la Submission of Information Application (SOFIA). Per a més informació, podeu consultar la Innovative Medicines Initiative (IMI).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter