Campus Gutenberg 2013

El Campus Gutenberg és una escola d’estiu dedicada a la comunicació i la cultura científica, impulsada per l’Observatori de la Comunicació Científica (OCC) de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), el Màster de Comunicació Científica, Mèdica i Ambiental (IDEC-UPF) i l’Obra Social “la Caixa”. El seu objectiu és impulsar el periodisme, la comunicació, la cultura i la divulgació científica i ser un punt de trobada de professionals que treballen en aquests àmbits. Les activitats programades d’aquesta tercera edició es duran a terme el 16 i 17 de setembre al campus de la comunicació de la UPF. La inscripció al Campus Gutenberg és gratuïta i l’assistència és oberta al públic general.

El programa d’enguany ofereix un ventall d’activitats molt participatives: tallers; debats; taules rodones; actes a l’aire lliure; microdiàlegs; laboratori d’idees; business showroom; activitats interactives;  i espai pel networking.

Per més informació sobre les inscripcions i edicions anteriors podeu consultar el lloc web del Campus Gutenberg.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter