Convocatòria: Programa Emprendetur (2013)

En el marc del Plan Nacional e Integral de Turismo (PNIT, 2012-2015), el Ministerio de Industria, Energía y Turismo (MINETUR) ha obert les dues convocatòries del programa Emprendetur per a l’any 2013:

a) Emprendetur I+D+i: projectes i actuacions dirigides a donar suport i enfortir els processos d’R+D+I del sector turístic, a més d’impulsar el desenvolupament de productes innovadors que millorin la competitivitat, rendibilitat i internacionalització del sector. Pressupost màxim de la convocatòria: 50 milions d’euros en préstecs reemborsables.

b) Emprendetur Jóvenes Emprendedores: projectes i models de negoci d’àmbits de coneixement científic i tecnològic del sector turístic. Pressupost màxim de la convocatòria: 25 milions d’euros en préstecs reemborsables.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el dia 9 d’agost de 2013. Per a més informació, consulteu el lloc web del MINETUR.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter