Revista «Treballs de la Societat Catalana de Geografia»: Nou número

«Treballs de la Societat Catalana de Geografia» és la revista semestral editada, des de l’any 1984, per la Societat Catalana de Geografia (SCG), filial de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), que ha publicat recentment en format d’accés obert el número 75 (juny 2013). Els seus objectius són la divulgació de l’enfocament científic de la geografia; la sensibilització de la societat envers els diversos problemes territorials, socials i ambientals; i l’enriquiment del bagatge científic català en l’àmbit de les diverses disciplines geogràfiques.

La publicació s’edita en format paper i electrònic, i conté textos inèdits sobre geografia, així com conferències i actes diversos realitzats a la SCG. La revista es troba indexada a les bases de dades següents: IN-RECS; DICE; Latindex; RESH; CIRC; CARHUS Plus; MIAR; ISOC; i, per últim, URBADOC.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la SCG i també l’Hemeroteca Científica Catalana (HCC) de l’IEC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter