Convocatòria: Ayudas para contratos predoctorales para la formación de doctores (2013)

MINECOEn el marc del Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación (2013-2016), la Secretaría de Estado de I+D+i ha obert la convocatòria d’Ayudas para contratos predoctorales para la formación de doctores (2013). Amb un pressupost global de 78,9 milions d’euros, la convocatòria finançarà la contractació de 940 estudiants de doctorats. Per primer cop, els ajuts tindran un contracte de 4 anys de duració en consonància amb l’actual Ley de la Ciencia.

Aquests ajuts promouen la contractació laboral de personal investigador en formació a universitats, organismes públics d’investigació, i altres centres d’R+D públics o privats sense finalitat de lucre. Aquest personal ha de realitzar una tesi doctoral associada a un projecte d’investigació finançat per la convocatòria 2012 del Subprograma de Proyectos de Investigación Fundamental no orientada.

Cada ajut atorgat rebrà 20.600 euros anuals, amb un salari mínim de 16.422 euros bruts. Els ajuts es destinen necessàriament a cofinançar el salari i la quota empresarial de la Seguretat Social del personal contractat. De manera complementària es concediran ajuts de 1.500 euros per finançar les despeses de matrícula en ensenyaments de doctorat.

La sol·licitud s’ha de realitzar obligatòriament a través de la seu electrònica del Ministerio de Economía y Competitividad (MINECO). La convocatòria restarà oberta fins al 10 de setembre de 2013 a les 15:00 hores.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la Secretaría de Estado de I+D+i, així com altres entrades sobre el tema publicades al blog.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter