Convocatòria: Ajuts en forma de garantia per al finançament del circulant i la inversió en projectes d’innovació, internacionalització i industrialització (2013)

FinEmpresaA través d’ACCIÓ i de l’Institut Català de Finances (ICF), el Departament d’Empresa i Ocupació ha promogut una línia de préstecs en condicions preferents de garanties per al finançament del circulant i inversions d’empreses que realitzen projectes d’innovació, internacionalització i industrialització. Així, es destinarà un import màxim de 70 milions d’euros per garantir una línia de préstecs per import màxim de 100 milions d’euros formalitzats directament per l’ICF.

En el cas de les despeses associades als projectes d’R+D+I, les empreses amb seu social o seu operativa a Catalunya podran finançar personal propi i col·laboracions externes, adquisició d’equipaments, materials i altres despeses com subministraments o despeses de registre i protecció de la propietat industrial i intel·lectual dedicats a l’activitat d’innovació.

Les sol·licituds s’han de formalitzar a través del portal FinEmpresa. El termini de presentació de sol·licituds restarà obert fins al 31 de desembre de 2014 o fins a l’exhauriment del pressupost.

Per a més informació, podeu consultar els llocs web d’ACCIÓ i FinEmpresa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter