Convocatòria: Proyectos de investigación sobre drogodependencias (2013)

En el marc del Programa Nacional de Biomedicina i d’acord amb el Plan Nacional sobre drogas (PNSD), el Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad, convoca les Ayudas económicas para el desarrollo de proyectos de investigación sobre drogodependencias per a l’any 2013. La convocatòria prioritza el principi d’equitat social en les polítiques de recerca sobre drogues i n’inclou l’enfoc de gènere. Els sol·licitants i beneficiaris de les ajudes són centres d’R+D+I espanyols públics i privats sense ànim de lucre, en règim de concurrència competitiva.

Els projectes finançats per a aquestes ajudes es poden presentar com a projectes individuals o coordinats. Es consideren prioritaris els temes de drogodependències següents:

1. Visió integrada del consum d’alcohol en menors.
2. Adiccions i integració social.
3. Adiccions i cost social.

El termini de presentació de sol·licituds és d’un mes a comptar des del dia següent a la publicació de la convocatòria, i es poden presentar en paper o electrònicament. Per a informar-vos de la documentació exigida podeu consultar el lloc web del PNSD.

Una resposta a Convocatòria: Proyectos de investigación sobre drogodependencias (2013)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter