Convocatòria: Beques per a la recerca sobre les autonomies polítiques territorials (2013)

L’Institut d’Estudis Autonòmics (IEA), del Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya, ha obert la convocatòria de Beques per a la recerca sobre les autonomies polítiques territorials per a l’any 2013. L’objectiu és promoure l’estudi i la recerca sobre les autonomies polítiques territorials en els aspectes constitucional, polític, econòmic, social i administratiu, amb especial atenció al règim d’autonomia de Catalunya. La quantitat màxima destinada a les quatre modalitats de beques és de 164.000 euros.

L’IEA es va crear l’any 1984 i s’ha centrat en la promoció de la recerca sobre les autonomies polítiques territorials a través de la concessió de beques; l’organització de seminaris; l’edició de publicacions; i la constitució d’un fons documental especialitzat. Fins el 2011 l’Institut ha atorgat un total de 328 beques en les seves diverses modalitats.

El termini de presentació de les sol·licituds i de la documentació requerida és d’un mes a comptar des de la publicació d’aquesta convocatòria. Es poden presentar a través de l’Oficina Virtual de Tràmits o presencialment al registre de l’IEA.

Podeu consultar les bases de la convocatòria al lloc web del Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter