Convocatòria: FP7 Infrastructures (2013-2)

En el marc del 7th Framework Programme (FP7), la Comissió Europea (CE) ha obert la 12a convocatòria FP7 Infrastructures (2013-2) amb un pressupost de 2,5 milions d’euros. La convocatòria s’inclou dins el programa específic Capacities i forma part de la temàtica Research Infrastructures. L’objectiu és optimitzar l’ús i el desenvolupament de les millors infraestructures de recerca existents a Europa, així com ajudar a la indústria a enfortir la seva base de coneixements i el seu know-how tecnològic.

Les línies de recerca principals de l’acció Research Infrastuctures són:
1. Support to existing research infrastructures
– Integrating activities
– e-Infrastuctures
2. Support to new research infrastuctures
– Design Studies
– Construction of new infrastuctures
3. Support to policy development and programme implementation

El termini de presentació de sol·licituds és el 3 de desembre de 2013 i s’ha de fer a través del Participant Portal. Mitjançant aquest portal també podeu consultar el Work Programme 2013 i la fitxa de la convocatòria, i altres documents addicionals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter