Convocatòria: Beques i ajuts postdoctorals en el marc del programa Beatriu de Pinós (BP-DGR 2013)

L’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) ha obert la convocatòria de Beques i ajuts en el marc del programa Beatriu de Pinós (BP-DGR 2013). L’objectiu és reforçar el sistema d’R+D per atraure talent i facilitar la inserció del personal investigador postdoctoral qualificat al sistema de ciència i tecnologia català. Enguany es potencia especialment la contractació de personal investigador en el sector públic que hagi dut a terme una estada postdoctoral a l’estranger.

La convocatòria presenta dues modalitats:
Modalitat A: 25 beques per a estades de recerca postdoctorals de dos anys de durada fora de l’Estat espanyol.
Modalitat B: 60 ajuts a les universitats, els centres de recerca i les fundacions hospitalàries situats a Catalunya per a la contractació de personal investigador doctor al sistema de ciència i tecnologia català.

Aquesta convocatòria té un import màxim de de 7,3 milions d’euros (M€), que es reparteix entre la Direcció General de Recerca (DGR) amb 5,3 M€, i la Unió Europea (UE), amb 1,9 M€. El termini de presentació de les sol·licituds és fins al 30 de setembre de 2013 i s’han de presentar a través de l’Oficina Virtual de Tràmits (OVT).

Per més informació podeu consultar el lloc web de l’AGAUR així com l’entrada publicada l’1 de febrer de 2012 al Blog de l’Observatori de la Recerca (OR-IEC).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter