Publicació: «Atles dels ecosistemes dels Països Catalans»

L’Enciclopèdia Catalana ha publicat l’«Atles dels ecosistemes dels Països Catalans», volum suplementari de la publicació Història natural dels Països Catalans. L’obra és un compendi dels paisatges de l’àmbit geogràfic dels Països Catalans, interpretats des del punt de vista ecològic, amb informació cartogràfica sintètica dels aspectes susceptibles de ser georeferenciats i amb més de mil cinc-centes il·lustracions.

La presentació de l’obra tindrà lloc el 17 de setembre a les 19 hores, a la sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC). L’acte consistirà en una conversa entre Joandomènec Ros, president de l’IEC i autor del pròleg; David Bueno, director del volum; Xavier Duran, director de l’espai El medi ambient de TV3; i Ramon Folch, socioecòleg i membre de l’IEC.

Per a més informació podeu consultar l’agenda del lloc web de l’IEC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter