Convocatòria: PROFARMA (2013-2016): Fomento de la competitividad en la Industria Farmacéutica

El Ministerio de Industria, Energía y Turismo (MINETUR) ha obert la convocatòria PROFARMA (2013-2016): Fomento de la competitividad en la Industria Farmacéutica. L’objectiu del programa PROFARMA és augmentar la competitivitat a través de la modernització del sector i la potenciació d’aquelles activitats que aporten un major valor afegit. Es tracta d’accions com ara la inversió en noves plantes industrials i en noves tecnologies per a la producció, que fomenten la Recerca, el Desenvolupament i la Innovació (R+D+I).

Els sol·licitants de PROFARMA (2013-2016) han de ser empreses del sector farmacèutic, ubicades a Espanya, que fabriquin o comercialitzin medicaments d’ús humà i que realitzin activitats d’R+D+i farmacèutica en el territori nacional.

El termini de presentacions de sol·licituds i documentació per a la convocatòria d’enguany és del 7 d’octubre al 2 de desembre del 2013; el de la convocatoria 2014, del 2 de juny fins el 18 de juliol del 2014; i finalment, el de les convocatòries 2015 i 2016, de l’1 d’abril a l’1 de juny, de l’any respectiu.

Per més informació podeu consultar el lloc web del MINETUR.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter