La Nit de la Recerca 2013

La Nit de la Recerca és un projecte coordinat per la Càtedra de Cultura Científica i Comunicació Digital (C4D) i finançat pel 7th Framework Programme (FP7) on cada any investigadors de més d’un centenar de ciutats europees dediquen una nit a la divulgació de la ciència. L’objectiu és presentar a la societat una visió més propera de la ciència i dels investigadors. Les activitats programades en les diverses localitats s’iniciaran avui 27 de setembre, de les 17 a les 22/24 hores.

Al llarg de la jornada, s’organitzarà un event a cada una de les localitats participants, en què els investigadors portaran a terme experiments; tallers; demostracions; competicions; i tot tipus d’activitats relacionades amb els seus camps de treball, tractant d’implicar al públic. També es podrà participar en el concurs de dibuix «Com és un científic o científica?», que pretén apropar la figura de les persones que fan recerca al públic jove i conèixer com perceben la professió científica.

Per a informar-vos dels indrets on es celebra La Nit, els programes d’activitats i les bases del concurs de dibuix podeu consultar el lloc web La Nit de la Recerca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter