Seminari Internacional ‘Coneixement i Innovació’

L’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) i l’Obra Social “la Caixa”, en el marc de la Plataforma Coneixement, Territori i Innovació (CTI), organitzen el Seminari Internacional ‘Coneixement i Innovació’. Al llarg de la jornada acadèmics, empresaris i representants institucionals debatran sobre les polítiques d’innovació, les regions de referència en desenvolupament i les perspectives de futur de Catalunya. El seminari tindrà lloc demà 1 d’octubre de 2013, de les 8.15 a les 18.30 hores, al Palau Macaya (Pg. Sant Joan, 108, Barcelona).

El xef Ferran Adrià, de la fundació El Bulli, pronunciarà la ponència inaugural. El seminari s’estructura en quatre sessions en què participaran entitats com Siemens d’España; la Universitat Rovira i Virgili (URV); la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC);  la Fundació Privada d’Empresaris (FemCAT); l’Associació Catalana d’Entitats de Recerca (ACER); el Massachusetts Life Sciences Center (MLSC); l’Organisation for Economic Co-operation and Development (OECD), entre d’altres. En l’acte de cloenda intervindrà el conseller del Departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Andreu Mas-Colell.

Per més informació podeu consultar el programa al lloc web de l’ACUP.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter