«Journal of Catalan Intellectual History»: Nous números

La «Journal of Catalan Intellectual History» (Revista d’Història de la Filosofia Catalana) és una publicació editada en català i anglès, que té el propòsit de promoure i difondre a nivell internacional els estudis de filosofia en català, especialment la contemporània. La revista, consultable en línia i en paper, recentment ha publicat en format d’accés obert el número 5 (2013) i el número 6 (2013).

La publicació ofereix articles de temes específics i conté comentaris crítics de novetats editorials, documentals i bibliografies d’autors què han treballat en el camp de la filosofia al llarg dels segles XIX, XX i XXI. La revista està editada per les entitats següents: la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB); la Universitat de Barcelona (UB); la Universitat de València (UV); la Universitat de les Illes Balears (UIB); la Societat Catalana de Filosofia (SCF); la Societat de Filosofia del País Valencià (SFPV); l’Associació Filosòfica de les Illes Balears (AFIB); l’Institut d’Estudis Catalans (IEC); l’Institut de Dret i Tecnologia (IDT) de la UAB; i finalment, l’Institut Ramon Llull.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la SCF i l’Hemeroteca Científica Catalana (HCC) de l’IEC.

Una resposta a «Journal of Catalan Intellectual History»: Nous números

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter