Convocatòria: Ajudes per a estades de personal investigador en empreses de la Comunitat Valenciana (2014)

Generalitat ValencianaLa Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació de la Generalitat Valenciana ha obert la convocatòria d’Ajudes per a estades de personal investigador en empreses de la Comunitat Valenciana (2014). Es tracta de concedir ajudes als centres d’investigació del sistema valencià de ciència i tecnologia per a la realització d’estades del personal investigador doctor en empreses que tinguin com a finalitat la realització d’un projecte d’investigació innovador.

L’estada haurà de fer-se en empreses del País Valencià i tindrà una durada màxima de 240 hores. El període de realització de l’estada estarà comprés entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2014, en el cas d’entitats públiques i amb pagament anticipat, i entre l’1 de gener i el 15 de novembre de 2014, en el cas d’entitats privades.

El termini de sol·licitud finalitza el dia 30 de juny de 2014. Tota la informació necessària, així com els models d’impresos normalitzats, estan disponibles a la pàgina web de la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter