Revista «Contributions to Science»: Nou número

La revista «Contributions to Science», publicada conjuntament per la Secció de Ciències Biològiques i la Secció de Ciències i Tecnologia de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), ha publicat el número 2 del volum 8 (2012) en format d’accés obert. Iniciada l’any 1999 i escrita en anglès, «Contributions to Science» promou la difusió a nivell internacional de la recerca científica duta a terme a Catalunya en tots els seus àmbits, abraçant tant les ciències pures com les aplicades.

Aquest número és especial ja que està dedicat a l’Annual meeting of the European Parliamentary Technology Assessment (EPTA) network, celebrat a Barcelona el 23 d’octubre de 2012. L’EPTA agrupa les oficines i els organismes d’assessorament científic i tecnològic del Parlament Europeu i diverses cambres parlamentàries del continent. En la jornada de l’any passat, organitzada pel Consell Assessor sobre Ciència i Tecnologia (CAPCIT), s’hi van debatre els reptes de la medicina personalitzada.

Per a més informació sobre la revista, podeu consultar el lloc web de l’Hemeroteca Científica Catalana (HCC) de l’IEC. També podeu donar un cop d’ull a l’entrada Trobada anual de la xarxa EPTA al Parlament de Catalunya, publicada el 17 d’octubre de 2012 al Blog de l’OR-IEC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter