«XXIX Trobades Científiques de la Mediterrània Josep Miquel Vidal»

L’Institut Menorquí d’Estudis (IME), l’Institut Mediterrani d’Estudis Avançats (IMEDEA) i la Societat Catalana de Física (SCF), filial de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), organitzen les «XXIX Trobades Científiques de la Mediterrània Josep Miquel Vidal» sota el títol El clima de la Mediterrània: del passat als impactes del canvi climàtic. L’objectiu principal és proveir un marc per a l’intercanvi d’experiències i coneixements sobre un tema actual de recerca dins de l’àmbit de la física. Les trobades tindran lloc a Menorca del 16 al 18 d’octubre a la seu de l’IME.

En aquesta 21a edició es ret homenatge al recentment desaparegut Josep Miquel Vidal, coordinador científic de l’IME des del 1986. Les Trobades es centraran en el debat sobre el clima de la Mediterrània, des del seu passat a les projeccions de canvi climàtic i els seus possibles impactes. Pel que fa al seu format, les presentacions seran orals (en català, castellà o anglès) i amb una durada prevista de 20 minuts, i també en forma de pòster. L’acte també compta amb el suport de la Universitat de les Illes Balears (UIB); la Universitat de Barcelona (UB); la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB); i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

Per més informació podeu consultar el programa al lloc web de la SCF.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter