Cicle de debats «Evolució i cultura: La naturalesa humana en transformació»

Evolució i CulturaDel 19 d’octubre a l’11 de novembre de 2013 se celebrarà el cicle de debats «Evolució i cultura: La naturalesa humana en transformació». El cicle està promogut per B·Debate (una iniciativa conjunta de Biocat i l’Obra Social “la Caixa”) i el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

La teoria de l’evolució plantejada per Charles Darwin és una de les teories científiques que ha transformat més la nostra visió del món i de la nostra pròpia espècie. Avui, el darwinisme planteja que l’evolució de l’espècie humana no només té una base biològica, sinó també cultural. Els descobriments recents en els camps de la genètica i de la biologia evolutiva confirmen aquesta relació íntima entre biologia i cultura.

El cicle s’inaugurarà el 19 d’octubre amb el debat «El risc i el perill: què podem aprendre de les societats tradicionals?». El moderador serà el Dr. Joandomènec Ros, catedràtic d’ecologia de la Universitat de Barcelona (UB) i president de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC).

Per a més informació, podeu consultar el programa complet del cicle de debats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter