Commemoració del 25è aniversari del CREAF

El divendres, 25 d’octubre de 2013, es celebrarà el 25è aniversari del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF), sota el títol «Vint-i cinc anys de recerca en ecologia». El CREAF és un centre públic de recerca creat l’any 1987 que té l’objectiu de generar nous coneixements i eines en l’àmbit de l’ecologia terrestre, especialment la forestal, per a millorar la planificació i gestió del medi natural, rural i urbà. L’acte tindrà lloc a la sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) a les 10.30 hores i l’entrada serà lliure.

El programa de l’acte inclou la conferència «Ecologia: una ciència universal?» a càrrec de Carles Gràcia, professor de la Universitat de Barcelona (UB) i investigador del CREAF. A més, comptarà amb els parlaments de Joandomènec Ros, president de l’IEC; de Josep Enric Llebot, secretari general de la Secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat; de Lluís Tort, vicerector de Projectes Estratègics i Planificació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB); de Javier Retana, director del CREAF; i finalment, de Lluís Calvo, coordinador institucional del Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) a Catalunya.

Per més informació, podeu consultar el lloc web del CREAF.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter