Convocatòria: Ayudas para contratos predoctorales Severo Ochoa (2013)

La Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación ha obert la convocatòria 2013 de les Ayudas para contratos predoctorales Severo Ochoa para la formación de doctores en los Centros/Unidades de Excelencia Severo Ochoa. Amb un pressupost total de 6,712 milions d’euros, es tracta de finançar 80 contractes per 4 anys amb l’objectiu de realitzar una tesi doctoral.

La finalitat del Programa Severo Ochoa és identificar i promoure els centres espanyols situats entre els millors del món en la seva especialitat. En les dues convocatòries del programa s’ha reconegut l’excel·lència de 13 centres, dels quals 6 són catalans i 1 valencià:
– Barcelona Graduate School of Economics (Barcelona)
– Barcelona Supercomputing Center – Centre Nacional de Supercomputació (BSC-CNS, Barcelona)
– Centre de Regulació Genòmica (CRG, Barcelona)
– Institut de Ciències Fotòniques (ICFO, Castelldefels)
– Institut de Física d’Altes Energies (IFAE, Bellaterra)
– Institut de Tecnologia Química (ITQ, València)
– Institut d’Investigació Biomèdica (IRB Barcelona)

El termini per presentar sol·licituds comença avui i finalitzarà el 31 d’octubre de 2013. Les sol·licituds s’han de presentar mitjançant la sede electrónica de la Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web del Programa Severo Ochoa, així com altres entrades sobre el tema publicades en aquest blog.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter