Convocatòria: Ayudas correspondientes a las actuaciones de programación conjunta tipo COFUND (2013)

La Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación  ha obert la convocatòria per a l’any 2013 de les Ayudas correspondientes a las actuaciones de programación conjunta tipo COFUND. L’objectiu és cofinançar programes estratègics, científics i de contractació de recursos humans associats als Co-funding of Regional, National, and International Programmes (COFUND) – Marie Curie Actions dins del 7th Framework Programme (FP7). Els programes COFUND han d’estar aprovats i liderats per entitats espanyoles executores d’R+D+I. En darrer terme, es pretén reforçar la participació en iniciatives comunitàries de ciència i tecnologia mitjançant subvencions estatals amb un termini màxim d’execució d’un any.

El pressupost màxim  de la convocatòria és de 2 milions d’euros. El termini per presentar sol·licituds comença avui i finalitzarà el 6 de novembre de 2013. Les sol·licituds s’han de presentar mitjançant la seu electrònica de la Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación.

Per a més informació, podeu consultar la resolució oficial publicada al Boletín Oficial del Estado (BOE), així com la pàgina web de COFUND.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter