Convocatòria: Ajuts a inversions empresarials d’alt impacte (2013)

ACCIÓ, l’agència de suport a l’empresa de la Generalitat de Catalunya, ha obert la convocatòria d’Ajuts a inversions empresarials d’alt impacte per a l’any 2013. Són considerats projectes d’alt impacte, els projectes tant d’empreses ja establertes a Catalunya com d’empreses no establertes, amb projectes d’inversió d’actius fixos i/o projectes de creació d’ocupació a Catalunya. Els projectes de creació d’ocupació han d’estar vinculats a centres de serveis especialitzats, centres de decisió internacionals, projectes en l’àmbit industrial o logístic o centres d’R+D+I. D’altra banda, els projectes d’inversió en actius fixos han d’incorporar noves activitats o la diversificació de les activitats de l’establiment industrial existent, i tindran prioritat projectes industrials adreçats als mercats internacionals. La quantitat màxima destinada al programa és de 2.500.000 euros.

Els projectes d’actius fixos s’han d’incloure a l’actiu de l’empresa i romandre en l’establiment almenys durant 3 anys, mentre que als projectes de creació d’ocupació s’ha de mantenir durant un mínim de 3 anys l’ocupació neta creada. L’empresa sol·licitant ha de contribuir almenys en un 25% en el finançament del projecte. En cap cas l’ajut màxim podrà superar el milió d’euros i es calcularà de la següent forma:
– Projectes d’inversió en actius fixos: 200.000 euros (segons la normativa de minimis).
– Projectes de creació d’ocupació: 1 milió d’euros, tenint en compte que l’ajut atorgat per a la contractació de treballadors no desafavorits no podrà superar els 200.000 euros (segons la normativa de minimis).

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 19 de desembre de 2013. Per a més informació, podeu consultar la pàgina web d’ACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter