Convocatòria: Ayudas correspondientes al Subprograma Estatal de Generación de Conocimiento y al Programa Estatal de I+D+i Orientada a los Retos de la Sociedad (2013)

Finalment, la Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación ha publicat al Boletín Oficial del Estado (BOE) la convocatòria 2013 dels projectes d’investigació en el marc del Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación (2013-2016).

1. Ayudas correspondientes al Programa Estatal de Fomento de la Investigación Científica y Técnica de Excelencia, Subprograma Estatal de Generación de Conocimiento

La resolució oficial presenta 3 modalitats diferents:

1.1. Proyectos I+D
– Finalitat: Finançar projectes d’investigació experimentals o teòrics d’alta qualitat sense orientació temàtica predefinida. Aquests projectes té l’objectiu principal d’obtenir resultats que suposin un avenç significatiu del coneixement i tinguin un alt impacte.
– Termini de presentació: de l’11 al 29 de novembre de 2013 però depèn de l’àrea temàtica de gestió que s’esculli en la sol·licitud d’avaluació.

1.2. Proyectos «Explora Ciencia» y «Explora Tecnología»
– Termini de presentació: del 16 de desembre de 2013 fins al 15 de gener de 2014.

1.3. Acciones de dinamización «Proyectos Europa Excelencia»
– Termini de presentació: del 7 al 14 de novembre de 2013.

El pressupost màxim d’aquest subprograma serà de 115,5 milions d’euros, dels quals 85,5 seran en subvencions i 30 en bestretes reemborsables. La quantitat màxima pot augmentar en 25 milions d’euros si hi ha un increment del crèdit disponible.

 2. Ayudas correspondientes al Programa Estatal de Investigación, Desarrollo e Innovación Orientada a los Retos de la Sociedad

La resolució oficial inclou 2 modalitats:

2.1. Retos Investigación: Proyectos de I+D+I
– Finalitat: Finançar projectes d’investigació experimentals o teòrics que contribueixin a resoldre qualsevol aspecte recollit en els 8 grans reptes de l’Estrategia Española de Ciencia y Tecnología y de Innovación.
– Termini de presentació: de l’11 al 29 de novembre però depèn de l’àrea temàtica de gestió que s’esculli en la sol·licitud d’avaluació.
– Pressupost màxim: 266,8 milions d’euros, ampliables fins a 30 milions més en cas que es produeixi un augment del crèdit disponible.

2.2. Acciones de Programación Conjunta Internacional
– 
Terminis de presentació: del 7 al 14 de novembre de 2013, i de l’1 de febrer al 31 de març de 2014.
– Pressupost màxim: 7 milions d’euros, que poden augmentar fins a 3 milions addicionals si es produeix un increment dels crèdit disponible.

Per a més informació, podeu consultar el BOE i la Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación, així com altres entrades sobre el tema publicades en aquest Blog.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter