18a Setmana de la Ciència 2013 (SC13)

Una vegada més, se celebra una nova edició de la Setmana de la Ciència a Catalunya. Enguany, la 18a Setmana de la Ciència 2013 (SC13) es durà a terme del 15 al 24 de novembre i oferirà un ampli ventall d’activitats de divulgació científica arreu del territori. La SC13 és una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI) i aquesta edició es centra en l’estadística, l’aigua i Einstein amb motiu de l’Any Internacional de l’Estadística, l’Any Internacional de la Cooperació en l’Esfera de l’Aigua i la commemoració del 90è aniversari de la visita d’Albert Einstein a Catalunya.

La sessió inaugural de la SC13 tindrà lloc al Parlament de Catalunya, el proper dilluns 11 de novembre, a les 18.30 hores. Mateo Valero, director del Barcelona Supercomputing Center-Centre Nacional de Supercomputació (BSC-CNS), hi pronunciarà la conferència «Supercomputació, una eina per a la ciència».

Durant l’esdeveniment, s’organitzaran jornades de portes obertes; exposicions; conferències; seminaris; xerrades; tertúlies; visites guiades; jocs; tallers científics, entre d’altres activitats. Val a dir que el Departament d’Ensenyament, de la Generalitat de Catalunya, conjuntament amb la FCRI, hi promourà el Dia de la ciència a les escoles amb l’objectiu fonamental de despertar i potenciar l’interès del jovent, vers la ciència i la tecnologia.

Per a més informació, podeu consultar el calendari d’activitats del lloc web de la SC13. Des d’aquí, també podreu accedir al registre d’entitats i d’activitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter