Convocatòria: Acreditaciones y ayudas públicas de Centros/Unidades de excelencia Severo Ochoa (2013)

La Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación ha publicat la resolució de la convocatòria 2013 de les Acreditaciones y ayudas públicas de Centros/Unidades de excelencia Severo Ochoa. Aquesta iniciativa de la política científica espanyola s’emmarca en el Subprograma Estatal de Fortalecimiento Institucional del Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación (2013-2016).

La finalitat és enfortir les capacitats d’investigació i el lideratge científic internacional de les institucions científiques públiques que executen directament activitats de recerca bàsica de frontera. Cal demostrar un nivell d’excel·lència científica reconeguda internacionalment i comprometre’s a desenvolupar un programa de recerca per enfortir el lideratge científic. Així, els centres seleccionats rebran l’acreditació per 4 anys com a «Centro/Unidad de Excelencia Severo Ochoa», a més del finançament de programes estratègics per enfortir les capacitats científiques, atreure i retenir talent i potenciar el seu paper tractor en el conjunt del sistema espanyol de ciència, tecnologia i innovació.

La quantitat màxima estimada destinada a finançar aquesta convocatòria serà de 20 milions d’euros en subvencions. La quantitat individual per centre serà de 4 milions d’euros. Els imports d’aquesta convocatòria podran ser ampliats amb 8 milions si es produeix un augment del crèdit disponible. El termini de presentació de sol·licituds començarà el dia 14 de novembre i finalitzarà el 2 de desembre de 2013.

Per a més informació, podeu consultar el portal web de la Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación, així com altres entrades sobre el tema publicades en aquest Blog.

Una resposta a Convocatòria: Acreditaciones y ayudas públicas de Centros/Unidades de excelencia Severo Ochoa (2013)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter