Convocatòria: Subvencions destinades a inversions en tecnologies de la informació i comunicacions (2013)

L’Institut de Cultura (ICUB) de l’Ajuntament de Barcelona ha obert una nova línia de Subvencions en inversions en tecnologies de la informació i comunicacions, per a entitats que tinguin com a activitat principal la innovació cultural o social amb seu a Barcelona o que desenvolupin aquesta activitat a la mateixa ciutat. Aquestes inversions han de correspondre a projectes ja iniciats l’any 2013 o previstos per al 2014. La quantia total és de 300.000 euros.

Des de l’any 1996, l’ICUB fomenta i difon la cultura i la ciutadania a la ciutat de Barcelona. La finalitat d’aquesta convocatòria és ampliar les capacitats innovadores i creatives d’entitats culturals, per tal de millorar i actualitzar les seves infraestructures i equipaments TIC.

El calendari preveu que la convocatòria estigui oberta del 15 al 29 de novembre. Les bases es poden consultar al lloc web de l’ICUB.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter