I Jornada de Bioinformàtica i Biologia Computacional

El pròxim divendres 22 de novembre es durà a terme la I Jornada de Bioinformàtica i Biologia Computacionalorganitzada per la iniciativa  Bioinformatics Barcelona (BIB) en col·laboració amb la Societat Catalana de Biologia (SCB) i l’Institut d’Estudis Catalans (IEC). La Jornada vol ser un punt de trobada de tota la comunitat de bioinformàtics de Catalunya. La sessió és lliure i gratuïta, i tindrà lloc a l’auditori de la Fundació RBA (Avda Diagonal, 189, Barcelona).

La iniciativa BIB es va constituir amb l’objectiu d’esdevenir una plataforma internacional de referència per a la promoció de la investigació avançada, la transferència de coneixements i tecnologies, i l’oferta d’educació i formació en el camp de la Bioinformàtica. Està formada per diferents universitats catalanes, centres de recerca, hospitals, i les grans infraestructures del Centre de Supercomputació de Barcelona (BSC-CNS) i el Centre Nacional d’Anàlisi Genòmica (CNAG). La iniciativa es proposa aprofitar la massa crítica del personal investigador internacionalment reconegut de l’àrea de Barcelona, per a fomentar els estudis de postgrau d’alt nivell, inclosa la formació de nous professionals, i el desenvolupament d’iniciatives científiques i de transferència de coneixement.

Per a informar-vos en detall de la jornada i accedir al formulari d’inscripció, podeu consultar el lloc web de BIB.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter