Convocatòria: Career Development (2013)

En el marc del 7th Framework Programme (FP7), la Comissió Europea (CE) ha obert la convocatòria Career Development (2013), inclosa en el programa específic Capacities. El tema en què es focalitza és el Support for the coherent development of research policies, que se centra en la necessitat d’Europa de reforçar la coherència de les polítiques de recerca  i augmentar el potencial en la producció i utilització dels coneixements per tal de ser més competitius. El pressupost total per aquesta convocatòria és de 960.000 euros.

La presentació de sol·licituds finalitzarà el 15 d’abril de 2014 i es poden tramitar a través del Participant Portal. En aquest mateix portal també podeu obtenir informació detallada del programa Capacities i accedir a documents addicionals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter