Convocatòria: Ayudas EMPLEA (2014)

La Secretaría de Estado de I+D+i ha obert la convocatòria de l’any 2014 de les Ayudas EMPLEA, en el marc del Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación (2013-2016). Mitjançant la concessió de préstecs a entitats que realitzen activitats d’R+D+I, els ajuts finançaran la contractació de titulats universitaris (EMPLEA-TU-2014) i de titulats no universitaris amb formació professional de grau superior o equivalent (EMPLEA-FPGS-2014). A més, els hi serà subvencionada la realització d’una formació específica en gestió de l’R+D+I.

Per tant, els objectius de les Ayudas EMPLEA són la contractació de tecnòlegs per a realitzar activitats d’R+D+I, així com la seva formació obligatòria per a capacitar-los com a gestors d’R+D+I. Els beneficiaris poden ser: empreses; centres tecnològics i centres de suport a la innovació tecnològica; fundacions; agrupacions o associacions empresarials; agrupacions empresarials innovadores i plataformes tecnològiques. La quantitat màxima destinada a finançar aquesta convocatòria és de 100 milions d’euros per als préstecs i de 1,5 milions per a les subvencions. En el cas dels ajuts a la contractació, el termini per presentar sol·licituds finalitzarà el dia 20 de gener de 2014.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la Secretaría de Estado de I+D+i.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter