Convocatòria: Subvenciones para proyectos de investigación fundamental orientada y acciones complementarias (2013)

INIAL’Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (INIA) ha obert la convocatòria per a l’any 2013 de les Subvenciones para proyectos de investigación fundamental orientada y acciones complementarias. Aquesta iniciativa s’emmarca dins del Programa Estatal de I+D+I orientada a los Retos de la Sociedad del Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación (2013-2016).

Els projectes d’investigació fonamental van dirigits a fomentar la generació de coneixement, la seva aplicació i la innovació en totes les seves dimensions. El termini màxim d’execució dels projectes és de 3 anys i se’n poden beneficiar centres públics d’R+D, empreses i centres de recerca agrària i alimentària que depenen de l’INIA i de les comunitats autònomes.

Les accions complementàries són actuacions d’especial rellevància associades a programes i projectes d’R+D+I, recursos humans o infraestructures per al desenvolupament d’activitats no contemplades en els projectes d’investigació fonamental. El termini màxim d’execució serà d’un any, que en alguns casos es pot ampliar fins a 3 anys.

La quantitat màxima destinada a finançar aquesta convocatòria és de 12,8 milions d’euros, però pot augmentar fins a 3 milions més si es produeix una pujada del crèdit disponible. La presentació s’ha de realitzar obligatòriament a través de l’aplicació telemàtica del lloc web de l’INIA. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 15 de desembre de 2013.

Per a més informació, podeu consultar l’apartat de Convocatorias del lloc web de l’INIA, així com altres entrades sobre el tema publicades a aquest Blog.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter