«Anuari de la Societat Catalana de Filosofia»: Nou número

La revista «Anuari de la Societat Catalana de Filosofia» ha publicat recentment en format d’accés obert el número 24 (2013). Es tracta d’una publicació anual editada per la Societat Catalana de Filosofia (SCF), filial de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), que va publicar el primer número l’any 1923. La revista conté treballs de recerca de diverses temàtiques filosòfiques. Els resums dels articles es poden consultar en català i anglès.

La revista consta de quatre parts: articles; notes; recensions; i finalment, cròniques. L’apartat de recensions proporciona comentaris d’obres actuals del panorama filosòfic nacional i internacional. Cal destacar especialment els butlletins bibliogràfics, que es dediquen a un autor o temàtica, i recullen una visió general d’aquest àmbit. En la part de cròniques, es recullen materials de diversa procedència: cursos i seminaris que organitza la Societat; resums de tesis doctorals presentades a les universitats catalanes; i també, notícies i esdeveniments de la vida filosòfica.

L’«Anuari de la Societat Catalana de Filosofia» es troba indexada a les bases de dades següents: Philosopher’s; Répertoire bibliographique de la philosophie; Latindex; DICE; i ISOC.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de l’SCF i l’Hemeroteca Científica Catalana (HCC) de l’IEC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter