Convocatòria: Fuel Cells and Hydrogen Joint Undertaking (FCH JU) Call for Proposals (2013, Part II)

FCH JUEn el marc del 7th Framework Programme (FP7), la Comissió Europea (CE) ha obert la segona part de la convocatòria 2013 de la iniciativa Fuel Cells and Hydrogen Joint Undertaking (FCH JU), amb un pressupost de 23 milions d’euros. La convocatòria forma part de les Joint Technology Initiatives (JTI) del programa específic de Cooperació. En concret, la FCH JU és una associació público-privada per impulsar a l’R+D+I en tecnologies energètiques netes, on hi participen la CE, les indústries del sector i els científics especialitzats en l’àrea.

El termini de presentació de sol·licituds és el 27 de febrer de 2014. Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la FCH JU, així com el Participant Portal de la CE.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter