Convocatòria: Ajuts a projectes i activitats de Valorització de Tecnologia (VALTEC 2013)

ACCIÓ, l’agència de suport a l’empresa de la Generalitat de Catalunya, ha obert la convocatòria 2013 dels Ajuts destinats a incentivar els projectes i les activitats de valorització tecnològica dutes a terme per entitats oferents de tecnologia. Els projectes de valorització tecnològica comprenen activitats d’R+D de caràcter demostratiu que es desenvolupin dins de la fase precompetitiva, i que permeten reduir les incerteses sobre la viabilitat comercial de la tecnologia.

El sistema català de transferència de tecnologia preveu com a generadors de tecnologia útil per ser transferida al món empresarial les universitats i diferents agents de recerca i tecnològics i, especialment, els agents que formen part de TECNIO, la xarxa de centres tecnològics de Catalunya. Així, poden ser entitats beneficiàries d’aquesta convocatòria els grups de recerca universitaris, centres de recerca i tecnològics i instituts de recerca hospitalaris que tenen activitat d’R+D i també estan orientades a la transferència de tecnologia.

La quantitat màxima destinada a la línia d’ajuts és d’un milió d’euros. D’altra banda, la intensitat màxima de l’ajut serà fins al 100% del cost subvencionable amb un màxim de 100.000 euros per projecte. El termini de presentació de sol·licituds serà el 14 de desembre de 2013.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web d’ACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter