Innoversia: el portal d’innovació oberta que connecta empreses i investigadors

Innoversia és un portal web d’innovació oberta que vincula les necessitats d’innovació tecnològica de les empreses amb les capacitats científiques dels investigadors. Es tracta d’un portal impulsat per Universia,  la xarxa iberoamericana de col·laboració universitària, i compta amb el suport econòmic del Banco Santander.

Aquest servei està especialment pensat per a totes les empreses que requereixen solucions innovadores als seus problemes tecnològics i per als seus investigadors, científics i inventors. El registre a Innoversia és gratuït i el seu funcionament resulta senzill:
1. L’empresa que té una necessitat tecnològica publica els seus requeriments en el portal.
2. Els investigadors presenten propostes de solució mitjançant un formulari d’accés restringit.
3. L’empresa interessada revisa les ofertes i selecciona la millor.
4. L’investigador seleccionat és informat, i l’empresa acorda amb ell com fer el projecte.
5. L’empresa rep el projecte, producte o servei per a solucionar el problema.
6. L’investigador seleccionat rep de l’empresa el benefici econòmic, així com el crèdit per la idea i per la realització del projecte.

El portal disposa d’un cercador de necessitats tecnològiques (vigents o expirades) d’empreses internacionals que permet fer cerques per paraula clau o per àrea d’interés (Art i humanitats; Ciències ambientals; Ciències socials; Energia; Infermeria; Física i astronomia; entre d’altres). Així mateix, ofereix un cercador d’ofertes tecnològiques adreçat a grups i centres de recerca, que també permet realitzar cerques per àrea o paraula clau.

Per més informació podeu consultar el lloc web d’Innoversia, així com altres entrades sobre el tema publicades a aquest blog.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter