First UOC International Research Symposium

UOC R+D+IEl pròxim 18 de desembre, l’Espai Pujades 350 de Barcelona acollirà el First UOC International Research Symposium, una oportunitat per aglutinar i conèixer l’activitat d’R+D+I que es duu a terme a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). L’acte serà obert pel Conseller d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i President del Patronat de la Fundació per a la Universitat Oberta de Catalunya.

La trobada ofereix la possibilitat de conèixer l’activitat d’R+D+I de la UOC a través de pòsters i de presentacions flaix de 3 minuts. A més, l’acte acollirà una taula rodona sobre el futur de la universitat presidida pel Dr. Josep A. Planell, rector de la UOC. A la taula rodona també hi seuran el Dr. Manuel Castells, membre de la Comissió Científica de la UOC, la Dra. Helga Nowotny, professora emèrita de ciències socials a l’ETH Zurich i membre fundador de l’European Research Council (ERC), la Dra. Brenda Gourley, rectora de l’Open University del Regne Unit del 2002 al 2009, i Dr. Martin Carnoy, professor de la Stanford University School of Education.

Hi estan convidades totes les persones que tinguin interès a assistir-hi, omplint el formulari d’inscripció. Per a més informació, podeu consultar la pàgina web del First UOC International Research Symposium.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter